BURO TM Consultancy & Coaching

BURO TM Consultancy & Coaching

Uit onderzoek blijkt dat 80% van de medewerkers binnen een organisatie niet betrokken is met hun werk of functie. Dit leidt al snel tot o.a. improductiviteit, hoger ziekteverzuim en een hoger verloop van medewerkers.

De sleutel tot succes van een organisatie ligt juist in het activeren van bevlogenheid van de medewerker. Het Amerikaanse onderzoeksbureau Gallup heeft de invloed van medewerker bevlogenheid op voor bedrijven belangrijke indicatoren onderzocht. De voordelen blijken overduidelijk:

1. Zowel het verzuim (37% lager) als het verloop (tussen de 25 en 65% lager) zijn bij bevlogen medewerkers fors lager dan bij minder bevlogen medewerkers.
2. Ook commercieel is medewerkersbevlogenheid interessant: de omzet ligt bij bevlogen medewerkers ruim 22% hoger, terwijl hun arbeidsproductiviteit 21% hoger is dan bij zijn collega die al naar zijn pensioen aan het aftellen is.
3. Ook klanten merken de voordelen van medewerker bevlogenheid, en dat zie je aan de score op klanttevredenheid (+10%).

BURO TM richt zich door middel van Personal & Business Coaching op de intrinsieke motivatie van de medewerkers. Door er achter te komen wie iemand van nature is wordt meteen duidelijk wat de natuurlijke energie van iemand is. Het doel van iedere coaching-sessie is om inzicht te geven in iemands drijfveren, teambijdrage, leerstijl, conflictstrategie en wisselwerking met andere teamleden

 

Het resultaat van deze aanpak zal zijn dat:
1. De medewerker weet WIE hij/zij is en waarom hij/zij wat aan het doen is
2. Hij/zij weet waar hij/zij energie van krijgt en waardoor het wegstroomt
3. Hij/zij weet waar hij/zij strekt in is en wat men vooral niet zelf moet doen

De bevlogenheid van de medewerker zal toenemen wat een positieve invloed heeft opo.a. het ziekteverzuim, omzet/output en verloop in organisaties.

BURO TM maakt gebruik van de Core Values IndexTM (CVI). Het is een wetenschappelijk onderbouwd product (herhaalde reliability testing en re-testing van 97,8%, ook na 10 jaar!) , dat op een goedkope manier en zeer snel (in 10 minuten) de natuurlijke (nature) aanleg van medewerkers kan herkennen en inzetten. Dit in tegenstelling tot alle andere assessments die er zijn, die aangepast (nurture) gedrag meten (met een veel lagere betrouwbaarheid!) De uitslag van de CVI is door zijn uniekheid je hele leven geldig.

Nadat de medewerker de CVI heeft gemaakt volgt een gesprek van 1,5 uur waarin uitleg wordt gegeven over de uitslag en een coaching-traject wordt gestart.

Inzetbaarheid van de CVI:

- Persoonsontwikkeling
- Beroepskeuze
- Vaststellen Top Performers
- Werving & selectie trajecten
- Team- & Bedrijfsoptimalisatie

Kijk voor meer informatie op www.burotm.nl

Louwman Logistics

Louwman Logistics - Lean Green Belt

In de afgelopen maand hebben we 9 medewerkers van Louwman Logistics opgeleid tot Lean Green Belts. Vandaag was het examen en alle 9 deelnemers zijn geslaagd en hebben hun officiele Lean Green Belt certificaat van het Lean Competence Centre (LCS) behaald.

Tijdens de opleiding hebben we de theorie van Lean direct toegepast op eigen casuistiek en hebben we met elkaar diverse verbeterinitiatieven vastgepakt. Met diverse Lean instrumenten zoals: Value Stream Mapping, verspillingen identificeren, data analyse, Ishikawa hebben de deelnemers handvatten gekregen om niet alleen de huidige situatie in kaart te brengen en consensus te verkrijgen, maar ook om door te vragen tot de kern van het probleem om daarvoor dan ook de best passende oplossing te bedenken met elkaar.

Gefeliciteerd met het behalen van het certificaat en dank aan alle deelnemers voor hun inzet en inbreng uit de eigen praktijk!